NIEUWS

Geachte klanten van Slijterij Vos,


Het is met een mengeling van emoties en spijt dat wij u op de hoogte stellen van een belangrijke beslissing betreffende Slijterij Vos.


Na bijna 80 jaar van gedeelde vreugde en het mogen bedienen van onze gewaardeerde klanten, hebben wij besloten om per 1 januari 2024 de deuren van Slijterij Vos te sluiten. Deze beslissing komt niet lichtvaardig en is voornamelijk ingegeven door de lichamelijke gezondheidsuitdagingen waarmee onze eigenaar, Sjra Vos, wordt geconfronteerd. Helaas maakt dit het voor hem onmogelijk om zich nog voor de volle 100% in te zetten voor het bedrijf.


Wij begrijpen dat dit nieuws wellicht onverwacht en teleurstellend is, en we willen u verzekeren dat deze beslissing niet zonder zorgvuldige overweging is genomen. Onze focus ligt op de gezondheid en het welzijn van Sjra.


Gedurende de jaren heeft Slijterij Vos met trots mogen bijdragen aan vele bijzondere momenten in uw leven, en het is onze oprechte dankbaarheid voor uw steun en vertrouwen diep in ons hart. U heeft bijgedragen aan het succes van Slijterij Vos, en we zijn dankbaar voor de waardevolle herinneringen die we samen hebben gedeeld.


Tot aan het moment van sluiting blijven wij ons inzetten om u de service te bieden die u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip in deze moeilijke tijd en willen u hartelijk bedanken voor uw loyaliteit en vertrouwen gedurende al die jaren.


Met oprechte dankbaarheid,
Alle medewerkers Slijterij Vos